Een drone huren = kosten besparen


Wilt u regelmatig gebruik maken van drones en randapparatuur zoals camera's? Maar niet vaak genoeg om ze zelf aan te schaffen? Dan is huren een prima alternatief.
Huurt u bij DroneStars, dan bent u verzekerd van apparatuur die voldoet aan de laatste technische eisen en van een helder all-in-tarief inclusief verzekering. Al onze verhuurdrones zijn geschikt voor ROC-Light-werkzaamheden en ROC-vluchten en zijn voorzien van een BvI- en S-BvL keuring. U vliegt met het nieuwste type DJI-drones voorzien van de laatste firmware-updates. Bij ons huurt u altijd een complete set. Ook kunt u diverse accessoires huren en heeft u de keuze uit verschillende payloads.

Veiligheid voor alles! En dus verhuren wij u alleen een drone wanneer u een geldig RPAL-/ ROC-Light-certificaat heeft. Uiteraard leggen wij onze afspraken vast in een heldere huurovereenkomst.

Prijzen: De getoonde prijzen zijn all-in-prijzen voor 1 dag. Van dag 2 t/m 7 krijgt u 50% korting op de getoonde prijs. Wilt u langer dan 7 dagen huren? Dan ontvangt u van ons op basis van uw specifieke wensen of termijn een passende offerte.

Wilt u een drone huren? U doet uw aanvraag via de button bij de drone van uw keuze en ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte. Twijfelt u over de juiste drone? Belt u ons dan op
+31 (0)85-273 69 05. Wij helpen u graag de drone te kiezen die optimaal past bij uw wensen en situatie.

ROC light categorie:Bij het toestel wordt geleverd:
3 sets batterijen
Opbergkoffer
Charging hub
WA verzekering (volgens eisen ILT)
Bewijs van inschrijving ROC light

 
 
 
 

RPAL / ROC categorie:Bij het toestel wordt geleverd:
3 sets batterijen
Opbergkoffer
CrystalSky
Charging hub
WA verzekering (volgens eisen ILT)
Bewijs van Inschrijving ROC
S-BvL certificaat

 

Payload:Bij de payload wordt geleverd:
All-risk verzekering